DRŽAVO DOKLE VIŠE!? VLADA SRCE se ubio zbog ZELENAŠA- Kragujevac u kandžama kriminalaca !

 

Poznati kragujevački preduzetnik Vladislav Avramović – Vlada Srce (74) koji je izvršio  samoubistvo u svojoj poslastičarnici u centru grada pre par dana- biće sahranjen danas

Njegova nevenčana supruga potvrdila za medije da je popio veliku količinu lekova i da ga je  zatekla mrtvog u lokalu u centru Kragujevac. 

– Ja sam živela sa njim poslednjih godina. Ništa nije ukazivalo na to da može da se ubije. Poslednji put smo se čuli juče, rekao je da će da se nađe sa prijateljima. Uveče sam ga zvala i nije se javio. Zaspala sam, a kad sam jutros ustala i videla da nije spavao kod kuće, zabrinula sam se i došla u lokal, ali on se ubio- ispričala je za Kurir Mirjana Petrović.

Međutim, ono što se polušapatom priča po čaršiji zbog čega je ovaj ugledni privrednik digao ruku na sebe- nekako svi prećutkuju! 

-Vlada Srce se ubio zbog zelenaša. I tog dana pre nego što je popio lekove on se sastao sa njima- kaže izvor UCentar. 

Prema njegovim rečima Vlada je čuvenu poslastičarnicu „Srce“ izgubio „jer je verovao lokalnom tajkunu, koji mu je davao robu, a posle toga pustio menice i obračunao ogromne kamate“. 

-Kada je izgubio „Srce“ za male pare, mada je sve to bilo na žalost zakonski.  Država je nekome majka nekome maćeha. Tajkunima je omogućila da „muvaju“ sa PDV-om u to vreme fiktivnim izvozom robe na Kosmet, a ostali svi moraju sve da plaćaju. Posle toga velelepna kuća u ulici „Luja Pastera“ otišla je zelenašima sa Aerodroma. Pokušao je sa novim poslom međutim sve je opet krenulo naopako.  Kada više nije mogao da izdrži digao je ruku na sebe kako bi zaštitio porodicu- tvrdi sagovornik UCentar. 

Prema njegovim rečima on se poslednji put zadužio kod zelenaša koga u Kragujevcu zovu Janča i kod još jedne ekipe iz Beograda.

Inače, zelenašenje u Kragujevcu dobilo je razmere epidemije. Ovo je drugi privrednik koji se u centralnom gradu Šumadije ubio zbog kriminalaca, a ruku na sebe digla su još dvojica mladića. 

Коментари